Η εταιρία

Το κατάστημα ποδηλάτων & μοτοποδηλάτων των αδελφών Ανδρέα, Θανάση & Βασίλη Καράμπελα, με την επωνυμία «Ανδρέας Καράμπελας & Σία Ο.Ε.», είναι μια δυναμική οικογενειακή επιχείρηση, την οποία ίδρυσε και συνεχίζει να εποπτεύει ο Γεώργιος Καράμπελας.

Ανατρέχοντας, σε βάθος χρόνου, το 1959 ο Γ. Καράμπελας ξεκίνησε την επιτυχή καριέρα του ως υπάλληλος καταστήματος ποδηλάτων και μοτοποδηλάτων.

Το έτος 1964 δημιούργησε ατομική επιχείρηση ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων και οργάνωσε συνεργείο επισκευών.

Από το 1978 επεξέτεινε την επιχείρησή του με εμπορία ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων και ανταλλακτικών. Κατά τα έτη 1988 έως 2002 διεύρυνε τις δραστηριότητές του με εισαγωγή από Ιαπωνία μεταχειρισμένων μοτοποδηλάτων και μοτοσυκλετών. Το έτος 1990 έκανε εισαγωγή ανταλλακτικών από Ταϊβάν. Το 1991 εισήγαγε ποδήλατα από Ιταλία. Επίσης από το 1993 διαθέτει ποικιλία οργάνων γυμναστικής, σε πλήρεις σειρές και εγγυημένα από τα καλύτερα εργοστάσια κατασκευής.

Αξιοσημείωτος σταθμός στην καριέρα του είναι η απόκτηση το 1996, ιδιόκτητου καταστήματος 1000τμ. Καρπός μακροχρόνιας εργασίας και επιτυχούς προσπάθειας!

Το έτος 2007 παρέδωσε την επιχείρησή του στα παιδιά του, Ανδρέα, Θανάση & Βασίλη λόγω συνταξιοδότησης, με την βεβαιότητα ότι θα είναι, και είναι, άξιοι συνεχιστές της επιχείρησης, με νέα δυναμική και προοπτική.

Ήδη, από την αρχή του 2015 άρχισαν την εισαγωγή ανταλλακτικών μοτοποδηλάτων από την Κίνα.

Το κατάστημα διαθέτει ακόμη, αντίκες ποδηλάτων & μοτοποδηλάτων.

Και προβαίνει σε αναπαλαιώσεις, υψηλής πιστότητας και με τις πλέον λογικές τιμές.